0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Завеса за душ абстрактно мраморно завеси за душ завеси за душ за баня екстра дълги душ завеси за изкуство декор водоустойчив плат за душ завеса за баня комплект с к?

Завеса за душ абстрактно мраморно завеси за душ завеси за душ за баня екстра дълги душ завеси за изкуство декор водоустойчив плат за душ завеса за баня комплект с куки, в

BGN 2.67
В магазина

Налично

100% Материал на полиестер с водоустойчиво покритие, което кара водата бързо да се търкаля от повърхността Машинно миещо се/ниско гладене. Тази завеса за душ е машинно миеща се и може да се глади при ниска температура. Цветът може да е малко по -различен от действителния продукт. Също така може да се нанася в завеса за вратата, завеса за прозореца на банята, завеса за преграда на стаята, завеса за общежитие, завеса за гардероб, завеса за кола за пътуване, завеса за кемпери и др. 【Практичност】 Висококачествена завеса за душ от полиестер, водоустойчива, машинна миеща се, без избледняване, бързо изсушаване, издръжлива. Избършете редовно с мека кърпа или гъба, като по този начин удължавате експлоатационния си живот. 【Материал】 Висококачествена полиестерна тъкан., може да върви добре с нея. Използвайте го със или без облицовка, както е предпочитано. Перфектна декорация Завеса за душ, независимо дали вашата баня е бохемска, ретро, ​​фермерска къща и т. 【Лесен за окачване】 Тази абстрактна мраморна завеса за душ се вписва много вани със стандартен размер и работи с прави или извити душове. Те могат да бъдат машинно измити в студена вода или на ръка. 【Многократни случаи】 Абстрактната завеса за мраморен душ е идеална за всеки, който иска да добави малко забавление и причудливи към душа си - използвайте у дома, апартамент, хотел, общежитие, фитнес зала и навсякъде, където искате. Обърнете внимание на гладенето с ниска температура. Предоставя поверителност и декоративна привлекателност и може да се използва като самостоятелна завеса. Технологията за печат, без избледняване, носете ви уникално визуално изживяване, вашата баня винаги изглежда доста.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират