0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Пианопиази декоративни завеси за душ за баня леки прасковени завеси за душ завеси залата къса дължина завеса връзки клипове електроплата метал направен завеси дъ?

Пианопиази декоративни завеси за душ за баня леки прасковени завеси за душ завеси залата къса дължина завеса връзки клипове електроплата метал направен завеси държач на вратата домакинство

BGN 6.39
В магазина

Налично

Материал : Изработен от електроплата метален и издръжлив, не плесенясал, -свободно до вашите завеси, няма драскотина към вашите драперии функция : Организиране Завеси за прозорци, завеса за ролка, държач за завеси, декорация на закрито. Можете да регулирате размера на това, което обичате да използвате, и лесно да го закачите там, дори и да не го използвате.Характеристиката : Лесни за използване - тези завеси за свързване са изключително лесни за използване, без да се оскверняват стената. [Пружинен дизайн на каишката] Нашата закопчалка за завеси има прибиращ се дизайн на пружинната каишка, което я прави лесно за затваряне на завесите. Не се изискват пробиване или дупки, без инструменти, просто отделете няколко секунди, за да затегнете завесата. Това е заместител на монтираните на стената куки и може да бъде вързан навсякъде. : Прозорец, спалня, хол, врата, дом, офис. услуга : ние да израстваме с вас, да бъдем верен партньор, предоставяне и обслужване за вас . [Сладък дизайн на шаблона] Закопката на завесата е дизайн на формата на ръцете, който прави завесата ви да изглежда артистично.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират