0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Властелинът на пръстените килим, вълшебният килим, детската стая килим, фантастичен килим, минималистичен килим, килимче за хол, домашен килим, декор за хол, модере?

Властелинът на пръстените килим, вълшебният килим, детската стая килим, фантастичен килим, минималистичен килим, килимче за хол, домашен килим, декор за хол, модерен килим за стая

BGN 3.00
В магазина

Налично

Шкипиране и доставка ние правим безплатна доставка на всичките си килими, не пропускайте тази възможност! Ние изпращаме вашите поръчки чрез UPS или Fed Ex Express, ♦ Ако сте в която и да е страна в Европа, килимът ще бъде Бъдете ви доставени в рамките на 1-3 дни4ft-200x500cm размери може да произвежда във всякакъв размер. тъй като понякога е изтъкан по различен начин. Материалът и качеството не се променят. Цветното калибриране на вашия монитор. ♦ Доставката до всички други страни по света отнема средно 2-5 дни.Фантастичен килим, минималистичен килим, килим за хол, домашен килим, декор на хола, модерен килим за стая, можем да отпечатаме всичко, което искате на тези килими, които произвеждаме и продаваме. Дебелината на килима е 5-6 mm ♦ шевовете на Overlock по краищата на нашите килими се различават според и използването на различни цветове според модела до килима.6 ft-50x50cm, / между 6. Властелинът на пръстените килим, вълшебният килим, килимчето за детска стая, фантастичния килим, минималистичен килим, килимче за хол, домашен килим, декор за хол, модерен килим за стая. Правила за връщане и обмен, моля, обърнете внимание, че ние произвеждаме килими по поръчка, тези килими, които се произвеждат специално за вас, се доставят на товара след контрол на качеството. ♦ Можете да се свържете с нас за модела и Размер, който искате. ♦ Ние ви сервираме с качествени продукти, бърза доставка и персонализирани дизайни. Ако обаче има проблем като грешка в производството, ние предприемаме необходимите действия за ваше удовлетворение. ♦ Неплъзгащите се килими са напълно здравословен продукт с тяхната машина за миене. Когато искате да го измиете, препоръчваме ви да го измиете в пералнята на 30 градуса, без да се изтръгвате. ♦ Нашите килими се състоят от неплъзгаща се памучна основа, мека лъскава луксозна тъкан на Ченил и полиестер от микрофибър.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират