0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Фигура на фибростъкло за фиксиране на арт гел щипки за клип UV бърз салон за нокти за нокти нокти бял строител за прищипване LED поли домашна крива инструмент с пръст ?

Фигура на фибростъкло за фиксиране на арт гел щипки за клип UV бърз салон за нокти за нокти нокти бял строител за прищипване LED поли домашна крива инструмент с пръст Разширение розов комплект аксесоари клипове

BGN 3.59
В магазина

Налично

Добър вариант за професионална употреба на салона или домашна употреба Скоби за удължаване на подаване : Тези клипове на върха на ноктите могат да ви помогнат бързо да коригирате фалшиви нокти, да ги коригирате до правилната дължина и да ги улеснят. Скоби за удължаване на пръста : Тези клипове на върха на ноктите могат да ви помогнат бързо да коригирате фалшиви нокти, да ги регулирате до правилната дължина и да ги направят лесни за използване. Подходящ за използване на акрилни приложения. Добър вариант за професионална употреба на салона или домашна употреба.Клипове за нокти : клиповете за нокти на UV гел са идеални за държане на плесени за нокти, които да ви помогнат лесно да създавате гел нокти, да ви помогне да направите много по -лесно бързия гел за изграждане на поли и да даде по -добър ефект. Клипове за нокти : клиповете на UV гел за нокти са идеални за задържане на плесени за нокти, които да ви помогнат лесно да създавате гел нокти, да ви помогне да направите много по -лесно бързия гел за изграждане на поли и дават по -добър ефект.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират