0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Хвърлете одеяло, одеяла кралица размер, денят на независимостта Фланелено одеяло, 4 -ти юли одеяло, дишащо, леко одеяло за леглото за колата за колата за колата за мъ?

Хвърлете одеяло, одеяла кралица размер, денят на независимостта Фланелено одеяло, 4 -ти юли одеяло, дишащо, леко одеяло за леглото за колата за колата за колата за мъже, жени и деца

BGN 1.00
В магазина

Налично

Fabotd използва материали от висок клас, преминал е строго тестване и професионално сертифициране, мека, издръжлива, безопасна и надеждна, прави потребителите по-сигурни! ☁ Идеална спалня : Подмладете стаята си с елегантност Даване на вашето семейство и приятели перфектен подарък. 【Перфектни подаръци】 Това одеяло е страхотен ден на благодарността, Хелоуин, рожден ден, годишнина, дипломиране, обратно към училище, Коледа, Нова година, бебешки душ, домакинство и всякакви фестивали и празнични подаръци за вашата майка, татко, син, дъщеря, приятели , баба и дядо.Fabotd - е доставчик на продукти за лична хигиена в продължение на много години и се стреми да донесе топлина на всички! Вашето удовлетворение е нашата постоянна цел! Fabotd ви носи различно преживяване! Всички в екипа на FABOTD обичат живота. Удобното одеяло е леко тегло и лесен за носене и съхранение. 【Дръжте ви топло през всички сезони】 Нашето супер меко, плюшено одеяло от микрофибър е идеално за използване през цялата година. Може да се измие машинно под 30 градуса, да се суши при ниска температура и няма да избледнява и пролива. 【Лесна грижа】 Одеялото има добра практичност. Одеялата и го направете по -топло и по -добро. Леко тегло, топло, уютно удобно за кожата и не съдържа вещества. Надеждността на FABOTD се основава на безопасността и комфорта. Одеялата могат да бъдат променени по всяко време според промените на сезоните и настроенията. Ние се стремим да кажем на потребителите, че сме надеждни, предоставяме качествени продукти и услуги и правим пазаруването ви по -безопасно.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират