0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Преместване от Кармел подаръци - преместване на Кармел чаша за кафе-преместване от Кармел купа - преместване на Кармел Подаръци за рожден ден за мъже и жени премест?

Преместване от Кармел подаръци - преместване на Кармел чаша за кафе-преместване от Кармел купа - преместване на Кармел Подаръци за рожден ден за мъже и жени преместване - Черно 15оз. Чаша

BGN 10.62
В магазина

Налично

Проектиран, отпечатан и изпратен от САЩ - корпусът от стиропор гарантира, че се доставя в перфектно парчеВисоко качество - не е нужно да се притеснявате, че нашите чаши ще се счупят в съдомиялната или микровълновата, те са направени от най-добрата керамика.Тази забавна чаша за кафе на Кармел прави перфектния подарък за този специален и уникален човек, за когото пазарувате. Универсалното приемане на чаша за кафе като подарък го прави предпочитан избор за подарък, а тази чаша е отличен подарък за този, който ви интересува.Освен че е универсален подарък, можете да го вземете на следващото ниво, като напълните тези чаши с кафе проби, пакети с горещо какао, специални проби от чай за тяхното удоволствие и дори бонбони. Не е ли страхотно! Не бихте ли искали да направите този специален човек щастлив? Вземете тази Кармел купа днес, преди инвентара да изтече!Чаша за кафе Кармел-за да покажете на този човек колко специален е той/тя, дайте му/й тази чаша за кафе.Прекрасен Кармел подарък - тази чаша за кафе е чудесен подарък по време на рождени дни, годишнини от сватба, дипломиране, празнуване на приятелства и други подобни.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират